Τρόποι Πληρωμής

1 Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εθνική Τράπεζα

Αρ. Λογ.715/003916-03

IBAΝ: GR 3201107150000071500391603

2 Με αντικαταβολή: H εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2.00€ και προστίθεται στο τέλος της συναλλαγής.

3 Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Κόστος Αποστολής

Το κόστος μεταφορικών είναι στα 3€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€  –  ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ.

Επιστροφές – Αλλαγές

Επιστροφές προϊόντων πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννοήσεως με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.lalalou.gr (είτε μέσω επικοινωνίας με email στο info@lalalou.gr). Επιστροφές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας και τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, στην αρχική τους συσκευασία και επάνω να έχουν όλα τα ταμπελάκια. Δεν επιστρέφονται προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχουν πλυθεί.

Η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται  από  το αντίγραφο παραστατικού (απόδειξη ή τιμολόγιο)

Τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Με την επιστροφή του προϊόντος, μπορεί να πραγματοποιηθεί πίστωση του λογαριασμού σας για μελλοντική χρήση εντός 4 μηνώνΕπιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται.

Προϊόντα σε είδη έκπτωσης ή προσφοράς αλλάζονται στην εκάστοτε ισχύουσα τιμή και δεν αλλάζονται μετά την λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών .

Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν που μας αποστείλατε προς επιστροφή, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται από το προσωπικό της εταιρείας μας πριν σας αποσταλούν.Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε σε 1-2 μέρες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος mail με φωτογραφία στο info@lalalou.gr εκφράζοντας το πρόβλημα σας. Η επιστροφή γίνεται με εταιρεία κούριερ που θα σας υποδείξουμε κατόπιν συνεννόησης και το κόστος σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει εμάς.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων και Ηλεκτρονικών Συναλλαγών

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης και στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (του Ν. 2472/1997, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, των Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και του άρθρου 8 του Ν. 2819/2000) και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (των Οδηγιών 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έχει αυτομάτως και άνευ ετέρου εφαρμογή στη διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου. Αν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους εδώ προβλεπόμενους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.
Το site μας συμμορφώνεται πλήρως με τον κανονισμό για την προστασία των δεδομένων σας. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε μέσω του site μας, χρησιμοποιούνται μόνο για εσωτερικούς σκοπούς και στατιστικά στοιχεία. Δεν κάνουμε αναδιανομή των δεδομένων σας σε τρίτους.